OSMANİYE / BAHÇE - Bahçe Anadolu Lisesi

Ekm

BAHÇE ANADOLU LİSESİ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ OLARAK VATANI, MİLLETİ UĞRUNDA ŞEHİT OLAN TUNCAY AKYÜZ'ÜN ANNE VE BABASI ZİYARET EDİLEREK VEFADA BULUNDU. AYRICA BAHÇE ANADOLU ÇEDES PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERE SAYGI NEZAKET KONULU KISA FİLMLER İZLETİLDİ VE DEĞERLER PANOSU HAZIRLANDI.

Kas

Okulumuz 11-B sınıfı öğrencileri,  sınıf öğretmenleri Mehmet KARACIK önderliğinde çevre kirliliğine dikkat çekmek, öğrencilerde farkındalık oluşturmak ve olumlu davranış geliştirme adına okulumuz çevresindeki parkta temizlik çalışması yapmıştır.Sınıf Öğretmeni Mehmet KARACIK öğrencilerin sadece akademik bilgi ile donatılmamalı, öğrenciler hayata hazırlanmalı, duyarlı ve farkındalık bilinci yüksek nesillerin yetişmesinin daha da önemli olduğunu söyledi.  Bu örnek davranışlarından dolayı öğretmenimiz ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Eyl

Bahçe Anadolu lisesi olarak Su Bahçesi (Water Garden) adlı Erasmus+ adlı projemizi yaygınlaştırmak için projemizle ilgili tanıtıcı ürünler yaptırıp dağıttık.

Nis

Okulumuzdan 2 öğretmen ve 4 öğrenci SU BAHÇESİ (WATER GARDEN) adlı Erasmus+ projemizi gerçekleştirmek üzere 20-27 Mart tarihleri arasında Romanya hareketliliğine katılmışlardır. Burada suyun önemi ile ilgili etkinliklere katılıp su hakkında farkındalık oluşturmak için şu arıtma tesisleri ziyaret edilmiştir. Ayrıca farklı ülkelerdeki öğrencilerle bir araya gelerek dil gelişimine katkı sağlamış, tarihi yerler ve müzeleri ziyaret etmiş, farklı kültür ve mutfakları tanıma fırsatına sahip olmuşlardır. Su analizi yaparak suyu incelemişlerdir22 Mart Dünya Su günü ile ilgili konferans seminer sunum etkinliklerine katılmışlardır. Ayrıca Romanya'nin Yaş şehrindeki tarihi ve kültürel yerlere ziyaretler gerçekleştirmişlerdir. Hareketliliğin sonunda da sertifikalarını almaya hak kazanmışlardır.

Nis

Mrt

Okulumuzdan 2 öğretmen ve 5 öğrenci SU BAHÇESİ (WATER GARDEN) adlı Erasmus+ projemizi gerçekleştirmek üzere 19-24 Şubat tarihleri arasında  Malta  hareketliliğine katılmışlardır.Burada suyun önemi ile ilgili etkinliklere katılıp su hakkında farkındalık oluşturmuşlardır.Ayrıca farklı ülkelerdeki öğrencilerle bir araya gelerek  dil gelişimine katkı sağlamis, tarihi yerler ve müzeleri ziyaret etmiş , farklı kültür ve mutfakları tanıma fırsatına sahip olmuşlardır.Su hakkında seminerlere katılmış, yeraltı sarnicina ziyaret gerceklestirmis ve su sıkıntısı yaşayan malta'nin su kaynaklarını ziyaret etmişlerdir.Hareketliliğin sonundada sertifikalarini almaya hak kazanmislardir.

Mrt

Okulumuzdan 2 öğretmen ve 4 öğrenci SU BAHÇESİ (WATER GARDEN) adlı Erasmus+ projemizi gerçekleştirmek üzere 16-22 Ocak tarihleri arasında  Polonya  hareketliliğine katılmışlardır.Burada suyun önemi ile ilgili etkinliklere katılıp su hakkında farkındalık oluşturmuşlardır.Ülkemizden getirdiğimiz su örneklerinin  analizleri yapılmıştır.Ayrıca farklı ülkelerdeki öğrencilerle bir araya gelerek  dil gelişimine katkı sağlamis, tarihi yer ve müzeleri ziyaret etmiş , farklı kültür ve mutfakları tanıma fırsatına sahip olmuşlardır.Hareketliliğin sonundada sertifikalarini almaya hak kazanmislardir.

Kas

2020-1 TR01 KA229-092338_1 numaralı WATER GARDEN (SU BAHÇESİ) atlı projemizi tanıtmak için ERASMUSDAYS etkinliğine katılarak proje tanıtım standımızı açtık.

Kas

2020-1 TR01 KA229-092338_1 numaralı WATER GARDEN (SU BAHÇESİ) atlı projemizi yaygınlaştırmak için, İlçemizdeki yerel halkı ve esnafı ziyaret ederek onlara projemizi tanıtarak tshirt ve kupa bardak hediye edilmiştir.

Kas

2020-1 TR01 KA229-092338_1 numaralı WATER GARDEN (SU BAHÇESİ) atlı projemizi yaygınlaştırmak için, projemizi tanıtıcı etkinlikler yerel halkın ve esnafın görebilmesi için şehir merkezindeki dijital billbord da 3 gün boyunca yayınlanmıştır.

Eyl

Erasmus proğramı kapsamında okulumuzda ekonomik ve coğrafi açıdan dezavantajlı öğrenciler arasından İstanbul hareketliliğine gidecek öğrenciler için sınav yaptık.(Within the scope of the Erasmus program, we held an exam for students who will go to Istanbul among the economically and geographically disadvantaged students at our school.)

Haz

Dış İşleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığının Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Okul Eğitimi Koordinatörlüğü tarafından onaylanmış 2020-1-TR01-KA229-092338_1 numara ile sözleşmesi imzalanmış olan "Water Garden" başlıklı okul projemizin bilgilendirme ve hazılıkları  öğretmen, öğrenci ve personellerimizin gayretleri ile devam etmektedir. Koordinatör Doğan ALKAN ve Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.